Tausta

Taidot

✔ Business & Marketing Plan Development / Idea Generation
✔ Inbound-marketing & SEO/SEM
✔ Web Analytics

Tarina

Energinen ja hyvin motivoitunut henkilö, joka ei luovuta ennen kuin tavoitteisiin on päästy.

Kiinnostukseni digitaaliseen markkinointiin ja erityisesti inbound-markkinointiin heräsi jo aikaisessa vaiheessa, jolloin sosiaalinen media oli IRC ja markkinointikin lähinnä harrastusmielessä. Kuitenkin idea oli aina sama, eli halusin oppia kontrolloimaan verkkoliikennettä ja ennenkaikkea kääntämään sen liideiksi.

Tämän jälkeen siirryin työelämään ja työskentelin yhteensä lähes 10 vuotta eri työnantajien palveluksessa. Työtehtäväni sisälsivät paljon erilaisia hommia aina kassatyöstä, myymälän somistukseen, tuotekuvausten kirjoittamiseen ja puhelinmyyntiin. Eri työtehtävien ansiosta onnistuin keräämään erittäin hyvän ymmärryksen kuinka myynti ja verkkokauppa toimii.

Ehdin tarjota myös freelancerina digitaalisia markkinointipalveluita eri alojen yrityksille, aina pienistä ja keskisuurista verkkokaupoista, tunnettuihin hotelleihin sekä matkailualan yrityksiin. Opin paljon uutta verkossa toimivien yritysten todellisista tarpeista inbound-markkinoinnissa sekä hyödyntämään web-analytikkaa osana järkevämpää päätöksentekoa.

Useiden työvuosien jälkeen päätin kuitenkin tarttua tilaisuuteen ja tehdä jotain muuta, mikä johtikin nopeasti oman yrityksen perustamiseen syksyllä 2014. Näin syntyi Digitoimisto SEOSEON.

Markkinointipalvelut Ota yhteyttä

Random projekteja

Gobio.fi – Ekologiset pakkaustarvikkeet ja kertakäyttöastiat.

Luottokorttiheti.fi – Vertaile ja löydä sopivin luottokortti.

Joustoluottoheti.com — Joustoluotot, tililuotot ja kulutusluotot vertailussa.